header
Terug

In memorium Annie Leerkes-Meuleman

In memorium  Annie Leerkes-Meuleman

In memorium

Annie Leerkes-Meuleman

Helaas heeft CVO het droevige bericht ontvangen dat
Annie Leerkes na een kort ziekbed is overleden. Annie was in
1957 één van de oprichters van handbalvereniging CVO.
Op een vrijdagavond in september tijdens de gymles vonden
Annie en een paar andere dames dat het tijd werd voor een
andere sport. Samen besloten ze dat ze graag wilden handballen
en handbalvereniging CVO werd een feit.
Annie was erg betrokken bij CVO en is de club altijd trouw gebleven. Als speelster heeft ze het heel lang volgehouden, zelfs na haar 70ste was ze nog actief als speelster bij het recreantenteam. Annie heeft een echt clubhart en heeft zich van begin tot het einde op verschillende manieren vrijwillig ingezet voor de club. Altijd stond ze voor iedereen klaar.

Annie heeft jarenlang de jeugd trainen gegeven. Elke week stond ze weer paraat om de jeugd de kneepjes van het handbalvak te leren. Als ze een oefening aan het uitleggen was moesten de kinderen goed luisteren en niet gaan stuiteren met de bal maar deze vasthouden. Een veelgezegde uitdrukking van Annie was dan ook: ,, bal vast en anders bal in de kast”.
Als er een activiteit te doen was bij CVO waar veel vrijwilligers bij betrokken waren, zoals onder andere het schoolhandbaltoernooi of de kerstmarkt zorgde Annie dat er aan het eind van de dag een lekkere kop soep was voor iedereen. En ook voor haar oud teamgenoten en de oudheren die dinsdag op de clubavond gebruik maken van de kantine zorgde Annie dat de koffie klaar stond. Ook deed ze elke week de was vanuit de kantine. Tijdens de coronaperiode was de kantine gesloten en dit miste ze toch wel heel erg. Annie vond het fijn om goed voor de mensen te zorgen.
Al jaren koopt Annie voor de jongste jeugdleden kleine beertjes en daar maakte ze dan een CVO tenue voor. Deze beertjes zijn erg geliefd en aan menig handbaltas hangt het beertje met CVO tenue. Afgelopen september kwam ze nog kijken bij de training en genoot van de grote groep jonge kinderen die bezig waren met het hanbalspel. Ze vond het prachtig.
Daarnaast heeft ze nog veel meer voor CVO betekend en is ze erelid.

We zullen Annie erg gaan missen als vaste supporter, bekend gezicht en trouwe vrijwilliger van CVO. We zijn haar enorm dankbaar voor alles wat ze voor CVO gedaan heeft en wat ze voor iedereen betekend heeft. Om haar te herdenken zal er aankomend weekend voor alle thuiswedstrijden een moment stilte gehouden worden.
Lieve Annie, rust zacht!

Toegevoegd op: 13 Oct 2021